Szolgáltatások

icon-plumbing

Bolhairtás

A bolhairtás permetezéssel történik. A teljes padlófelületet és a falakat is érdemes kezelni kb. egy méteres magasságban a hatékonyság érdekében.

BŐVEBBEN »

Asset 4

Darázsirtás

Az egyik irtási módszer a permetezés, a folyékony permetanyag fészekbe ill. fészek közeléhez juttatása.

BŐVEBBEN »

icon-painting

Hangyairtás

Elsősorban permetezést szoktunk alkalmazni. Ez egy sávpermetezés a falak, szélek, sarkok, küszöbök és a hangyák vonulási irányának mentén.

BŐVEBBEN »

icon-pre-construction

Egérirtás

Egérirtást általában mérgezett csalétekkel, mérgezett csalétekállomásokkal lehet hatékonyan végezni, amely módszer megelőzésre is alkalmas.

BŐVEBBEN »

icon-plumbing

Csótányirtás

Többféle csótányirtó gél létezik, többféle hatóanyaggal, amelyek mind ugyanazon az elven működnek.

BŐVEBBEN »

icon-pre-construction

Ágyi poloska irtás

Általában permetezéssel írtjuk a poloskát tartós méregmezőt képezve, fertőzöttség függvényében, hidegködképzés és füstölés lehet kiegészítő módszer.

BŐVEBBEN »

További lehetőségek

Speciális Szolgáltatások

Ajánljuk még speciális szolgáltatásainkat, mely több napos folyamatos ellenőrzést és végleges megoldást nyújtó tevékenységünk.

Amennyiben Önnek megoldásra van szüksége, keressen minket bizalommal.

BŐVEBBEN

RÓLUNK MONDTÁK

Ügyfeleink Visszajelzései

Nagyon gyors csapat. Szombaton délelőtt hívtam őket és ebéd után már megérkeztek és hozzáláttak a rovarirtáshoz. Nálunk hangyák szaporodtak el, de a „kezelés” után azonnal megszűnt minden ilyen gondunk.

Kovács János
Irodavezető
Padlásunkra vadméhek költöztek és már nem emrtünk felmenni, mert tartottunk a támadásuktól. Mikor úgy döntöttünk, hogy hivatásos szakembert kérünk fel segíteni, a telefonhívásom után azonnal jöttek és két óra munkával megszabadítottak a méhektől.

Szabó Dávid
Villanyszerelő
Egerek szaporodtak el nálunk a kertből bevándorolva, de nem tudtuk megtalálni őket, pedig még macskát is hoztam haza. Végül segítséget kellett kérnem, így egy nap alatt le tudtam a problémát.

Kiss Zsuzsa
Designer

Hívjon most!