Ágyi poloskairtás


Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Az újra indulásról a honlapon tájékoztatást fogunk adni, telefonszámunk jelenleg nem aktív. Megértését köszönjük!

Ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás profi eszközökkel nagy tapasztalattal cégeknek, magánszemélyeknek közintézményeknek

+36 30 183 2205


Az ágyi poloska irtás sokak számára egyszerűnek tűnik, ám a valóságban igazi stratégiai feladatnak számít.
Az ágyi poloska ugyanis gyors, félénk és remekül rejtőzködik, éppen ezért gyakran észre sem vesszük. Ha mégis meglátunk egyet, jó tudni, hogy ő sem szeret egyedül lenni.

Az ágyi poloska már a barlanglakó emberek számára is sok bosszúságot okozott, így az egyik legrégebbi kártevőnek számít.
Mivel az ember jelenléte táplálékot, búvóhelyet és lakhelyet jelent az ágyi poloska számára, ezért érthető, hogy főként nagyvárosokban rengeteg háztartásban megtalálható.

Az ágyi poloska a világ szinte minden éghajlati övén megtalálható. Naponta 2-3 petét rak le, melyek kb. 10-14 nap alatt kikelnek és 1-2 évig is elélnek.

Mivel remekül rejtőzködik, ezért gyakran hetekig él mellettünk úgy, hogy nem is tudunk róla, ráadásul éjszaka aktív, kifejezetten kerüli a fényt, így még nehezebb nyakon csípni.

Ő viszont csípi az embert, 2 naponta, az éj leple alatt indul élelemért. Emberi vérrel táplálkozik, de végszükség esetén akár állatvért is fogyaszt.

Sajnos azonban a „kiéheztetés” nem működik nála. Táplálék nélkül is akár 6 hónapig képes életben maradni, ezért egy pár hetes nyaralás sajnos nem oldja meg a gondot.

Természeténél fogva helyhez kötött, így egészen addig hűséges háztartásunkhoz, ameddig ki nem tessékeljük.

Szeretne éjjel nyugodtan aludni és reggel vakaródzás nélkül ébredni? Ágyi poloska irtás profin!
Kérjen ajánlatot, vagy hívja munkatársunkat!

(Tipp) HASZNOS INFO (Tipp)

  1. A kezelést minden esetben permetezéssel kezdjük, mely a szoba és az ágy környékét érinti.
  2. Némi előkészületre az Ön részéről is szükségünk van;
  3. A szobákban élő állat a kezelés során, és közvetlenül utána sem tartózkodhat.
  4. A szobából gyógyszereit, élelmiszert, háziállatai élelmeit, stb. távolítson el, hiszen irtószert permetezünk minden olyan helyre, ahol az ágyi poloska megfordulhat.
  5. Permetezést követően extrém fertőzöttség esetén, felár ellenében ködképző gépet használunk, mely nagyon apró szemcsékre bontja az irtószert, hogy mindenhova eljuthasson, ezzel is javítva az irtás hatásosságát.
  6. Ez a köd bejut az apró résekbe, repedésekbe, ezzel együtt viszont előfordulhat, hogy ha a nyílászárók nem zárnak megfelelően, a lakás többi részén is érezhető lesz az irtószer.
  7. Amennyiben hidegködképzés  történt a területen, úgy a kezelést követően 3-4 órán keresztül az ingatlanban tartózkodni nem lehet, majd egy alapos szellőztetés után lehet visszatérni.
  8. Csak permetezés esetén, amennyiben az ingatlanon belül van jól zárható helysége, amelyet nem érint a fertőzés, úgy nem kell elhagynia otthonát.
  9. A kezelés idejét befolyásolja a kezelendő terület nagysága, a szobák és az ágyak száma, és a terület sajátosságai, de átlagosan 30-50 percet vesz igénybe.
  10. A kezelést 2-4 hét elteltével meg kell ismételni, mert az irtószerek csak a mozgó alakokra hatnak, a petékre nincsenek hatással.

Ajánlatkérés online

CAPTCHA image

Segít elkerülni a spam üzeneteket

Kapcsolati adatok

Telefonszám

+36 30 183 2205

E-Mail cím

info@ragcsaloirtasrovarirtas.hu

Hétfőtől – Vasárnapig 8:00 – 18:00 HÍVHATÓ

Keressen bizalommal!


Ágyi poloska írtás GyorsSzolgálat – Kiszállási területek PEST MEGYÉBEN


Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Solymár, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés,


Ágyi poloska írtás GyorsSzolgálat – Kiszállási területek BUDAPESTEN


I. kerület, vagy 1 kerület: Várkerület, Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Budai Vár, Víziváros

II. kerület, vagy 2 kerület: Adyliget, Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Újlak, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál

III. kerület, vagy 3 kerület: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudaisziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy

IV. kerület, vagy 4 kerület: Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Népsziget, Székesdűlő, Újpest

V. kerület, vagy 5 kerület:Belváros, Lipótváros

VI. kerület, vagy 6 kerület:Terézváros

VII. kerület, vagy 7 kerület: Erzsébetváros, Istvánmező

VIII. kerület, vagy 8 kerület: Istvánmező, Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep

IX. kerület, vagy 9 kerület:Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila lakótelep

X. kerület, vagy 10 kerület:Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy

XI. kerület, vagy 11 kerület:Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy, Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy, Spanyolrét, Szentimreváros, Tabán

XII. kerület, vagy 12 kerület: Budakeszierdő, Csillebérc, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros, Kútvölgy, Magasút, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy, Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget

XIII. kerület, vagy 13 kerület: Angyalföld, Margitsziget, Népsziget, Újlipótváros, Vizafogó

XIV. kerület, vagy 14 kerület: Zugló, Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget

XV. kerület, vagy 15 kerület: Pestújhely, Rákospalota, Újpalota

XVI. kerület, vagy 16 kerület: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom

XVII. kerület, vagy 17 kerület: Rákosmente, Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep

XVIII. kerület, vagy 18 kerület: Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Alacskai úti lakótelep, Almáskert, Bélatelep, Belsőmajor, Bókaytelep, Erdőskert, Erzsébettelep, Ferihegy, Ganzkertváros, Ganztelep, Gloriett-telep, Halmierdő, Havanna-telep, Kossuth Ferenc-telep, Lakatostelep, Liptáktelep, Lónyaytelep, Miklóstelep, Rendessytelep, Szemeretelep, Szent Imre-kertváros, Szent Lőrinc-telep, Újpéteritelep

XIX. kerület, vagy 19 kerület: Kispest, Wekerletelep

XX. kerület, vagy 20 kerület: Gubacsipuszta, Kossuthfalva, Pacsirtatelep, Pesterzsébet, Pesterzsébet-Szabótelep

XXI. kerület, vagy 21 kerület: Csepel, Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor, Szigetcsúcs

XXII. kerület, vagy 22 kerület: Tétény, Baross Gábor-telep, Budafok, Budatétény, Nagytétény

XXIII. kerület, vagy 23 kerület: Millenniumtelep, Soroksár, Soroksár-Újtelep

Hívjon most!