Rólunk

Cégünk 2020-ban alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú társaság. Az év során több, mint 100 magánszemélynek és vállalkozásnak segítettünk a kártevők elleni védekezésben, és a kártevőmentes állapot elérésében.

Üzletpolitikánk lényege a minőségi szolgáltatás nyújtása, a korszerű, környezetbarát, irtószermentes technológiák és az etikus piaci magatartás.

Központ: 2235 Mende

Cégünk kártevőirtó tevékenységét Budapesten és Pest megyében kínálja, partnereink gyors megközelítése és magas szintű kiszolgálása érdekében.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Az újra indulásról a honlapon tájékoztatást fogunk adni, telefonszámunk jelenleg nem aktív. Megértését köszönjük!

Hangyairtás

Hangyairtás, hangyamentesítés hatékonyan, hagyományos és kombinált módszerekkel a hangyák felszámolására.

BŐVEBBEN »

Ágyi poloskairtás

Az ágyi poloskairtás bonyolult, komplex, vegyes technikájú tevékenység, ez biológiája és a nehézkes irtása miatt van.

BŐVEBBEN »

Rágcsálóirtás

A professzionális, hatékony rágcsálómentesítés egészségügyi, járványügyi és fogyasztóvédelmi szempontból egyaránt fontos.

BŐVEBBEN »

Minőség mindenekelőtt

Vállalatunk folyamatosan beszerzi a legkorszerűbb gépeket, alkalmazza a legújabb irtószereket és technológiákat. A szakirodalom folyamatos figyelésével, tanulással lépést tudunk tartani a világon megjelenő újdonságokkal. Ezeket a hazai viszonyokra adaptálva megfelelő módon gyakorlatban ki is próbáljuk és alkalmazzuk.

0+Éve
0+Elégedett Ügyfél
0+Elvégzett Feladat
0+Munkatárs

Hívjon most!